full rulle

kandes som om det var fredag idag, trodde hela dagen att det var fredag sa jag lyckades blanda ihop allt men jag overlevde tack och lov ;P

Mr smith var inte har idag - YEEES!!  sa vi drog till biblioteket pa kemi lektionen for att gora varat pojekt som vi har fatt over helfterm som borjar nasta vecka:D det var Jag, Tom, Nathan och Mitchell som satt vid ett bord det var riktigt kul har nu hittat ett satt att komma forbi blockeringarna i skolans system :P hahaha vi kan tyvarr inte ga in pa Fb eller youtube vilket pa satt och vis ar bra.. men det ar ocksa trakigt..!

vi har aven free school meals.. men jag vet inte riktigt ifall det ar sa healhty som dom sager... vi far valja mella pasta king med sas, (innehaller mastadels vatten:P hahha) sedan kan du ha bakadpotatis med valfri sak pa antingen tornfisk, bonor eller ost.. till det sa far du en muffin och en dricka..

Det ar en stor skillnad mella vad vi far i skolan i sverige och vad som serveras har i england.. tex VARJE fredag sa kan du kopa fish n chips!
varje dag sa far barnen £2 att kopa mat for fran mamma och pappa, och pa fredagar sa kan dom valja fish n chips eller en svettig liten vegetarisk metratt. Hmmm jag undrar vad dom valjer.. inte sa konstigt att barnen ar sa hmla feta har do ar inte uppmuntrade att ata nyttigt overhuvudtaget!



puss och kram, hade:D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Linn

we have eyes in the front because it's more important to look ahead than it is to look back

RSS 2.0