Jag i ett nötskal -.-

Ja jag har gjort det igen! jag har lyckats att göra illa mig igen, som om det var någon nytt :P
Denna gången har jag lyckats bränna halva armen av mig på locktången.. skojar inte halva vänstar arm är helt brännskadat ser riktigt otäckt ut :S sköljde med is kallt vatten snabbt som fan men ändå blev det så här ..
Men jag får väl kanske sätta på något över ska springa ner till apoteket och höra för det ser inte bra ut som sagt..

Den 25te

Idag IDAG så blir det en härlig middag med vännerna som jag tror mig har lyckats samla alla på :P haha om någon inte har fått en inbjudan så säger jag att det är min mobils fel, vilket är sant -.- Den lever sitt egna lilla liv, skojar inte den skickar inte mina mess alltid, den sollar ut vissa xD haha helt stört men men måste hitta ett litet hål så den faktiskt skickar till alla kanske skickar till för många på en gång.. "/ är säker något så enkelt som det.
Idag så har jag Tvättat, Tvättat och Tvättat ännu mer! var i tvättstugan konstant från 10-13, behövde verkligen tvätta hade på mig mina sista rena trosor och  då är det KRIS! om jag inte hade fått tid så hade jag varit tvungen att gå ut och köpa rena trosor hahha xD
men FAN va mycket kläder ja tvätta! :O lite sjukt var det faktiskt :S
2 FULLA IKEA KASSAR! fan inte ens min hela familj tvättar så mycket då de tvättar och jag är bara en person xD illa riktigt illa.. Så nu är garderoben överfull igen av kläder.
Hitta massa kläder so jag hade glömt att jag hade, alltid en trevlig överraskning :D ^^
Nu ska jag välja vad jag ska ha på mig kanske till och med går ut en sväng innan jag fixar till mig:)
Ska sen möta upp Josef, min lilla älskling! ^^ <3

Torsdag

Hejsan hoppsan :D
Vad har jag haft för mig de senaste dagarna? jo jag har shoppat som en galning kände att jag behövde göra det får väl visa en vacker dag vad det är som jag har köpt, har även färgat håret nu är det väldigt mörkt och super snyggt tycker jag :D Har fått många fina komentarer av folk :)
snart blir det skolan bara att börja röra på rumpan ^^

Helgen i korthet

Hej efter en lite mindre bra uppdatering så kommer jag tillbaka förhoppningsvis en ny människa, har varit borta i helgen mobilen avstängd och allt som vissa av er märkte.. Kände verkligen att ja behövde komma bort ett tag från omvärlden, sen ifall det hjälpte är en fråga som ja kommer få svar på inom en snar framtid :)
Håller tummarna just nu så känns det som det kan ha funkat somna i lördags 8.10 och sov i nästan 12 timmar vakna bara av en otäck dröm mitt i natten, som ja börjat få väldigt många av som ja inte kan få bort ur huvudet.. =/
SKa även söka jobb tror ja behöver en sysselsättning, har mycket att göra hela tiden men då ja inte har det så klättrar jag på väggarna! precis som ja får damp eller något kanske är et bokstavsbarn ... :S borde kanske kolla upp det där om inte allt det här slutar tänker jag ringa läkaren och höra vad det är för fel på mig?!
Btw funderar på att färga håret, frågan är bara vilken färg funderar på den här färgen eller mer brunare mörkare ska nog göra det hos frisören iaf den första gången så det blir rätt.. :)
Någon som vill uttrycka sin åsikt om färg? ^^

I know a song that i can sing - and it aint beautiful

Ska kolla på Idol snart börjar inom loppet av några minuter så lika bra att bänka sig framför tvn. Alltid lika kul att kolla på de absolut sämsta i programmet, skadeglädje är den sanna glädjen, eller vad man nu säger kan nog behöva lite nu så blir te i en kopp och filen lindad runt mig.

sammanfattning av vad som har hänt

Vissa av er vet sanningen om S, han är en skit som vissa av er kallar honom för, ja vet att jag borde "dumpa" honom och sluta träffa honom, men det är något som håller mig kvar som om om ja slutar tappar ja något blir krossad. Men jag var på god väg att göra det så då vi träffades efter att vi pratat om det på telefon så fick han mig att ändra sig det första han gör då han kommer över är att ge mig en jättekram och kysser mig på nacken, jag smälter direkt, jävla skithög! -.- Han vet Exakt vilka knappar han ska trycka på.
Jag vet att det här antagligen kommer krossa mig det känner ja på mig men jag hoppas att ja bara kommer ut ur det här med ett litet sår som max.. Men oddsen är emot mig.
Försöker dölja det med ett leende, har lyckats fram tills nu idag så kände jag att jag inte orkade längre, känner mig hel och halv på en och samma gång! Är lycklig men samtidigt så olycklig,ledsen och sönder.

muggen i mitt liv!

Tar med honom överallt, till skolan i bilen etc <3

gristryne!

Hej hopp är vaken och redo för skolan efter en dags hemma i soffan sjuk. ja blir alltid väldigt rastlös då jag är sjuk, tror det är för ja är van vid att alltid vara på väg någonstans sitter typ aldrig still ska mycket till innan ja till exempel kan sova mitt på dan ska typ vara döende sjuk med 40 graders feber :P
Nosen är mycket bättre idag ingen vattenkran som igår ^^ :D *peppar peppar!*
Har officiellt blivit beroende av min mugg som ja har mitt te i varje dag, igår drack ja 2 STORA koppar då katja var här och sen drack ja en efter att hon hade gått. Jätte snällt av min älskling att komma över kände mig så himla mycket bättre :) <3
HAHAHAHAHAHHAH Ja dör ibland över hur sjukt sjuka bilder ja tar lägger typ inte upp några normala som alla andra ^^ :P en del a charmen antar ja ^^

I can see you!

Sjuk

Onsdag kära onsdag, sitter hemma med en näsa som rinner som en vattenkran -.- Är hemma hos mamma för har lånat ut min lägenhet till en hjärtkirurg från USA i en vecka får tillbaka den på fredag-lördag vet inte riktigt än ^^
Mådde helt okej igår visst inte helt hundra men igår kväll så kunde jag inte för mitt liv sluta nysa, skojar inte nös och nös och nös och nös! Hel galet.
Som Vanligt det fint väder då ja är sjuk, eller nästan varje gång iaf. Men skönt att det är fina dagar fast det börjar bli mer höst i luften :)

Linn

we have eyes in the front because it's more important to look ahead than it is to look back

RSS 2.0