Helgen i korthet

Hej efter en lite mindre bra uppdatering så kommer jag tillbaka förhoppningsvis en ny människa, har varit borta i helgen mobilen avstängd och allt som vissa av er märkte.. Kände verkligen att ja behövde komma bort ett tag från omvärlden, sen ifall det hjälpte är en fråga som ja kommer få svar på inom en snar framtid :)
Håller tummarna just nu så känns det som det kan ha funkat somna i lördags 8.10 och sov i nästan 12 timmar vakna bara av en otäck dröm mitt i natten, som ja börjat få väldigt många av som ja inte kan få bort ur huvudet.. =/
SKa även söka jobb tror ja behöver en sysselsättning, har mycket att göra hela tiden men då ja inte har det så klättrar jag på väggarna! precis som ja får damp eller något kanske är et bokstavsbarn ... :S borde kanske kolla upp det där om inte allt det här slutar tänker jag ringa läkaren och höra vad det är för fel på mig?!
Btw funderar på att färga håret, frågan är bara vilken färg funderar på den här färgen eller mer brunare mörkare ska nog göra det hos frisören iaf den första gången så det blir rätt.. :)
Någon som vill uttrycka sin åsikt om färg? ^^


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Linn

we have eyes in the front because it's more important to look ahead than it is to look back

RSS 2.0