yesterdays news

igar var det halv dag sa jag slutade 12:30 fet skont stannade dock i skolan efterat for att skriva ut gamla examens papper som jag ska gora under lovet maste gora sa himla mycket revision infor alla mina examsens prov.. usch vill verkligen inte.
men i allafall da jag stog dar och vantade pa bussen sa borjade jag snacka med en kille som jag har satt forrut, har paserat honom med bussen da han star och vantar pa skolbussen, men jag har aldrig pratat med honom. har ar verkligen trevig sa vi bytte nummer och sa har vi smsat fram och tillbaka under hela kvallen igar.
Traffade aven Karin, Lizi & kathie vi gick till ett riktigt posh place:P haha stallet heter ASK ar en italiensk restaurang hur gott som helst vi pratade och hade det hur trevligt som helst! :D kom hem vi 11 tiden sista bussen hem ar vi 11 sa jga kande att jag inte var sa himla pigg pa att ga hem i sky hoga klackar, det ar typ 6miles fran town till Strensall... haha sa nej tack ;P

Sandra och Brian har akt till Doncaster over dagen. franskorna har akt hem och italienarna ar nagon stans vet inte vart dom gick up 5 for att vara vid tagstationen vid 6... sa jag sov sa gott sa menj ag var tvungen for att ga upp vid 7 for att kunna ta hand om franskorna och sedaan saga hejda och betala for taxin at dom.
Sa jag har hunnit med mycket nu den senaste tiden har tvattat, skrykigt och dammsugit lite^^ kanner mig fet dukigt kommer nog att satta mig och gora lite revision snart nar tvatten ar klar.^^

xx L


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Linn

we have eyes in the front because it's more important to look ahead than it is to look back

RSS 2.0